Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Ladižinský pred odchodom na Bali: Drsný NÁKLAD novým komikom! Prepadnú sa pod zem!

Ivo Ladižinský
Ivo Ladižinský (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Ivo Ladižinský sa netají ambíciou žiť na Bali. Robí všetko pre to, aby svoj sen mohol uskutočniť čo najskôr, je však otázne, či mu nebude chýbať stand-up a publikum. Alebo nebude?

Ivo Ladižinský sa rozhodol zdupkať zo Slovenska. Minimálne pol roka z roku chce žiť na Bali, kde si už kúpil pozemok a chce sa pustiť do stavby domu. Nebudú mu však chýbať Temné kecy a stand-upové vystúpenia? „Je to žáner, ktorý sa tu celkom uchytil, ľudia si už na to zvykli ako na drsný druh zábavy, respektíve najdrsnejší druh humoru, čiže najpodstatnejšie je to tvoje meno a tvoja tvár“, hovorí na margo svojej slávy komika.


„Občas mi chýba postaviť sa pred ľudí, rozosmiať ich a ešte za to dostať aj peniaze“, priznáva, ale hneď podčiarkuje, že v poslednom období sa preferuje to, že každý môže robiť všetko. „V podstate aj môže, ale aj to tak vyzerá…. Fakt mám niekedy pocit, že komici chcú byť politikmi, politici chcú byť komikmi, jedno aj druhé je na prd verzia...“ Byť zabávačom sa ale nedá naučiť, človek proste musí mať dar, ktorý sa dá potom vycibriť vystupovaním, ale robiť to nasilu proste nejde. „Ja mám odrozprávaných asi 800 stand-upov, vždy s potleskom a vždy so smiechom a to je jediná berná minca…“, vysvetľuje Ivo. Ako to ale bude na Bali? Dokázal by aj tam zaujať svojimi vystúpeniami? Takúto odpoveď by sme možno nečakali.

Ladižinský pred odchodom na Bali: Drsný NÁKLAD novým komikom! Prepadnú sa pod zem! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: BaliIvo Ladižinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu